06 - 52 30 39 32 (ook via whats app) info@pedicurehouten.nl

www.pedicurehouten.nl

pedicure, voetreflexmassage, diverse lak-technieken

Corona virus (COVID-19)

Beste klanten,

Omdat ik mij verantwoordelijk voel voor het welzijn van mijn klanten binnen mijn pedicuresalon wil ik je via deze nieuwspagina informeren over het Coronavirus en mijn salon. Mocht je naar aanleiding van onderstaande berichtgeving vragen hebben of advies willen hebben in wat je voor je voeten kan doen in deze tijden dan kan en mag je altijd contact met mij opnemen.

Aanpassing werkzaamheden betreft Coronavirus

Beste klanten,

Omdat ik mij verantwoordelijk voel voor het welzijn van mijn klanten binnen mijn pedicuresalon. Daarom wil ik u viadit bericht graag informeren over de extra maatregelen die ik in mijn salon neem om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan en te voorkomen dat iemand ziek wordt.

Ik volg hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de landelijke GGD. De salon is gewoon open, maar zal zich aanpassen op de adviezen.

Naast de strikte hygi├źne-voorschriften die binnen de salon altijd al gelden desinfecteer ik de deurknoppen en de gemeenschappelijke oppervlakken regelmatig gedurende de dag. Handcontact wordt vermeden en handdesinfectie staat tot uw beschikking bij binnenkomst.

Heeft u last van verkoudheid-, koorts- of hoestklachten dan verzoek ik u om uw afspraak te verzetten totdat u bent opgeknapt. Dit kan geheel kosteloos.

Wanneer ik of mijn gezin bovenstaande klachten ervaar zal ik ook contact met u opnemen om te overleggen wat u wilt met uw geplande afspraak.

Ik zal de adviezen van het RIVM, dagelijks in de gaten houden en mijn manier van werken daarop aanpassen indien nodig.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Katja van den Brom