06 - 52 30 39 32 (ook via whats app)

pedicuresalon.de.anemoon@kpnmail.nl

www.pedicurehouten.nl

Prijzen

Lakken na een pedicure behandeling

€ 11

Potje WOW lak kopen

€ 12


Mocht je een eigen lak willen gebruiken dan kan dit ook, dit is echter zonder basis of top coat. Dit is vooral bedoeld voor mensen met besmette nagels.

€ 5.50

WOW hybride lak

Het WOW-effect van LCN haar hybride gel/nagellaksysteem WOW Hybrid Gel Polish. Werkt geheel zonder uithardingslamp! Tot wel 10 dagen perfect gelakte nagels. Dit systeem biedt intensieve en felle kleuren, een egaliserend Plumping textuur en lange houdbaarheid. Er zijn vele zogenaamde „gellakken“ op de markt, maar LCN heeft het origineel met hun Plumping textuur. De gelachtige textuur van hun WOW Hybrid Gel Polish zorgt voor een egaliserend en gelijkmatig effect. Nagelgroeven en -oneffenheden worden door deze bijzondere consistentie weg getoverd.

Waarom houdt deze lak zo lang? De WOW Hybrid Gel Top Coat bevat fotoinitiatoren die zich verbinden met de oligomeren in de WOW Hybrid Gel Polish en zorgen hierdoor iedere dag voor meer houdbaarheid. De nagels zien er steviger en sterker uit.

Wat betekent Hybrid Gel?
Dit systeem combineert de voordelen van nagellak en UV-nagellak. Hybride gelsystemen hebben een snellere droogtijd als traditionele nagellakken, bieden een langere houdbaarheid en geven een briljante glans geheel zonder UV- of LED-lamp. Een bijzondere eigenschap is de speciale UV-licht technologie, vandaar de lichtbeschermende verpakking. De textuur zorgt voor een uitharding gedurende een langere tijd, wanneer men aan natuurlijk daglicht wordt blootgesteld.

Eenvoudige toepassing in slechts twee stappen

WOW Hybrid Gel Polish:

Je hebt geen basislak nodig, deze zit al verwerkt in onze kleurlak. Eenvoudig je gewenste kleur aanbrengen en laten drogen. Twee dunne lagen geven het beste resultaat.

WOW Hybrid Gel Top Coat:
De Top Coat zorgt voor een ultra glanzend resultaat en verlengt de houdbaarheid van de kleur. Je kunt de houdbaarheid en glans verder verlengen door de Top Coat iedere 2 dagen aan te brengen.