06 - 52 30 39 32 (ook via whats app)

pedicuresalon.de.anemoon@kpnmail.nl

Footlogix Pediceuticals®

Footlogix® is 's werelds  eerste en enige lijn PEDICEUTICAL®-voetverzorgingsproducten in de vorm van een mousse. De producten bevatten farmaceutische bestanddelen en zijn ontwikkeld door Katharin von Gavel, een echte pionier en één van de meest gerenomeerde Amerikaanse deskundigen op het gebied van voetverzorging.

De wetenschappelijke formules van Footlogix zijn ontwikkeld met de unieke, baanbrekende Dermal fusion Technology®. Dankzij deze technologie kunnen de actieve bestanddelen sneller en dieper in de aangedane huid dringen. De producten leveren na enkele dagen resultaat op, of ze nu worden gebruikt om een droge huid te hydrateren of ernstige aandoeningen ten gevolge van diabetes aan te pakken. De werking van het Footlogix-gamma is klinisch bewezen

.Footlogix Pediceuticals®-producten bevatten geen synthetische oliën. De mousse dringt onmiddellijk in de buitenste huidlagen en voelt niet vet aan. 

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd met mij contact opnemen, maar je kan ook eens kijken op www.footlogix.com en hieronder vindt je een video in het engels betreft het product.