06 - 52 30 39 32 (ook via whats app)

pedicuresalon.de.anemoon@kpnmail.nl

www.pedicurehouten.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Katja van den Brom en ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2009. In dat jaar heb ik tevens mijn salon geopend aan de Anemonentuin 6 in Houten Zuid vlakbij Castellum. In de salon sta ik voor duidelijkheid, service, geen fratsen en kwaliteit. Je weet wat je krijgt voor je geld zonder dat je overal voor bij hoeft te betalen. Als je nagellak op je nagels hebt is het altijd fijn als je deze verwijdert maar ook nagellak verwijderen valt gewoon onder de service. Bij een eerste afspraak begin ik altijd met een voetencheck en neem dan de behandeling en kosten met je door. Hier kom je niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Ik sta geregistreerd bij de landelijk branche organisatie voor pedicures, ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten zijn gediplomeerd en staan voor kwaliteit en hygiëne. Bij mij kan je ook terecht voor de Gratis voetcheck die provoet promoot.

In de salon wordt gewerkt met de eerste Pediceutical voetlijn in Nederland genaamd Footlogix en met de nagel producten van de LCN.

Op de volgende pagina's lees je over de producten waar ik mee werk en de verschillende behandelingen en hun prijs. Er is mogelijkheid meerdere behandelingen achter elkaar te boeken, hierbij zal u een korting ontvangen op het totaal bedrag.


Duidelijkheid

Je weet waar je aan toe bent wat betreft de behandeling en hoeft niet onverwacht nog voor van alles bij te betalen.

Service

Is het even niet mogelijk geweest je nagellak te verwijderen, ook dit valt onder de service van de salon.

Kwaliteit

In de salon wordt alleen met goede producten gewerkt en staan uw voeten centraal.

Input

De klant is voor mij nummer 1. Heb je een vraag, klacht of andere input. Ik sta voor alles open en ik hoor het graag

Tevens ben ik aangesloten bij Provoet en de Geschillencommisie voor de pedicure.